Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved å besøke våre nettsider, bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan disse behandles.

Besøk på våre hjemmesider vil føre til automatisk lagring av informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som er en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene er helt anonyme.

For at besøksstatistikk skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider, brukes cookies på våre nettsider. Er du interessert i cookies og ønsker å vite hvordan disse brukes, les vår Cookie Policy.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema:
Vi har kontaktskjema på nettsiden for at du som besøkende skal kunne komme i kontakt med oss eller sende en tilbudsforespørsel via våre nettsider. Kontaktskjemaet etterspør ditt navn, e-post og tlfnr, samt informasjon om ønsket dialog. Denne informasjonen vil vi benytte til å kontakte deg vedrørende informasjon om våre tjenester.

Dine kontaktopplysninger vil lagres i vår database på ubestemt tid, med mindre du etterspør at denne informasjonen skal slettes fra våre systemer.

Google Analytics / Matomo – sporing av dine aktiviteter
Med analysesystemet kan vi samle inn opplysninger om alle våre besøkende på våre nettsider, og dermed overvåke hva du gjør inne på våre nettsider. Du er allikevel anonym, og vi vil bruke dine data for å forbedre oss og se på statistikken hvilke artikler som er mest besøkt, samt hva som er mest interessant for våre brukere. Vi benytter også informasjonskapsler (cookies), som du kan lese mer om her. 

Ved å benytte vårt nettsted samtykker du til at vi kan målrette annonser mot deg.

PERSONOPPLYSNINGER OG ANSVAR

Behandlingsansvarlig:

Firda Revisjon AS
Naustdalsvegen 1B,
6800 Førde

Org. nr. 950 554 479 MVA

E-post: hans@firdarevisjon.no
Telefon: 417 85 400

Har du innsigelser med hensyn til personvern eller bruk av data som ikke har blitt behandlet på en tilfredsstillende måte kan du klage til Datatilsynet.

Vi er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider eller våre produkter og tjenester.

Vi innhenter følgende personopplysninger for å identifisere og registrere kunderforholdet, kontaktpersoner på kundeforholdet og brukerkontoer i våre systemer.

Fornavn, etternavn, bedriftsnavn, org.nr, postnummer, postadresse, telefonnummer og e-postadresse

Vi  plikter å slette eller rette personopplysninger som er uriktige. Ved feil eller retting vil opplysninger fra 3. parts registre bli brukt. Dette inkluderer 1881.no, Brønnøysundregistrene og andre offentlig tilgjengelige kilder.

Underleverandører:

Google, Matomo,  NorIsp.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger innhentes slik at vi skal kunne utføre oppgave og tjenester vi er lovpålagt å utføre i henhold til loven, forskrift og/eller avtale. Dette skjer innenfor rammen av til enhver tid gjeldende lov og forskrift.

Disse opplysningene kan utleveres til 3. part som Firda Revisjon AS  har samarbeid med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester som vi er pålagt til å utføre i henhold til loven, forskrift og/eller avtale.

Foreligger det lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlig myndighet vil registrerte opplysninger bli overlever i henhold til myndighetenes krav.

Behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler med hver enkelt kunde.

Innsyn og retting

Til enhver tid har du krav på innsyn i de opplysninger som er registrert.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke er nødvendig ut fra det formålet de er innhentet for, vil fortløpende bli slettet.

Personopplysninger om kunder blir lagret så lenge kundeforholdet er aktivt. Blir abbonement/tjeneste eller avtale sagt opp, vil enkelte personopplysninger, først og fremst kontaktopplysninger dine, bestillings- og fakturahistorikk, og kopi av korrespondanse, forbli i vårt register da det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

Konfidensialitet og sikkerhet

Opplysninger som vi innehar om deg er passordbeskyttet.

Ingen dataoverføringer over internett er 100% sikre, og da kan heller ikke vi garantere eller stå inne for sikkerheten til noen form for opplysninger du sender til oss.

Blir vi oppmerksom på et sikkerhetsbrudd, vil vi informere deg per e-post, telefon eller SMS. Ved å bruke våre  sine tjenester eller gi oss personoplysninger, samtykker du til at vi tar kontakt med deg elektronisk vedrørende brudd på sikkerhet- og personvernsproblemer.

Vi plikter å varsle om sikkerhetsbrudd til datatilsynet i løpet av 72 timer etter kjennskap til bruddet.

Kunden er selv ansvarlig for å ivareta sine passord på en sikkerhetsmessig måte.

Sensitive og konfidensielle personopplysninger

Vi krever ikke at det oppgis sensitive og konfidensielle personopplysninger.

Endringer i personvernerklæringen

Kunden aksepterer at vi forbeholder seg retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen fortløpende. Endringer vil varsles til Kunden per e-post til den e-postadressen som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Ved ønske om sletting av dine personopplysinger, ta kontakt

Hva er en cookie?

En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. En cookie er ikke et program som kan inneholde skadelige programmer eller virus.

Hvordan nettsiden bruker cookies

Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss å få en oversikt over besøkene dine på nettsiden, slik at vi fortløpende kan optimere og rette innholdet på nettsiden mot dine behov og interesser. Cookies kan f.eks, huske hva du har lagt i handlekurven ved tidligere besøk på siden, om du er innlogget og hvilket språk og valuta du vil at skal vises på siden. Vi bruker også cookies for å målrette annonsene våre mot deg på andre nettsider. I hovedsak brukes cookies som en del av vår service for at innholdet som vises skal være så relevant som mulig for deg.

Hvor lenge oppbevares cookies?

Hvor lenge cookies oppbevares på enheten din kan variere. Oppbevaringstiden regnes fra den siste gangen du var inne på nettsiden. Cookien slettes automatisk etter tidens utløp. Nedenfor kan du kan se en komplett liste over cookies.

Slik avviser eller sletter du cookies

Du kan til enhver tid avvis cookies på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du endrer innstillingene må du være oppmerksom på at enkelte funksjoner og tjenester ikke kan brukes, da de forutsetter at nettsiden kan huske de valgene du gjør.
Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her.
Det er mulig å velge bort enkelte annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk her.

Sletting av cookies

Cookies som du har akseptert tidligere, kan senere slettes. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette cookies ved å bruke hurtigtastene: CTRL + SHIFT + Delete.

Hvis hurtigtastene ikke virker, eller hvis du bruker MAC, finn ut hvilken nettleser du bruker og klikk på relevant link:

Husk: Hvis du bruker flere nettlesere, må du slette cookies i alle.

Har du spørsmål?

Hvis du har kommentarer eller spørsmål i forbindelse med informasjon og/eller behandling av personlige opplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Cookiedeklarasjonen oppdateres hver måned av Cookie Information. Hvis du har spørsmål til den, kan du skrive til info@cookieinformation.com.